top of page
Поиск
  • Фото автораІ.Sokolova

БДЮТ підтримує "Зелене будівництво України" дієво, інформаційно та адвокаційно

Обновлено: 26 апр. 2021 г.

У Міжнародний День Землі 22 квітня 2021 року БДЮТ «Центр розвитку дітей та молоді» Бердянської міської ради долучився до екологічної акції «Зелене будівництво України», яка була оголошена Національним еколого-натуралістичного центром учнівської молоді.


У рік біорізноманіття День Матері-землі підкреслює важливість турботи про здоров’я нашої планети. Мета цього дня – звернути увагу на проблеми навколишнього середовища. Слоган Дня Землі-2021 –«Відродити нашу Землю».


Без дерев, як без води і повітря, людина обійтися не може. Незважаючи на неможливість долучати до заходів вихованців, педагоги еколого-натуралістичного напряму закладу взяли участь у різноманітних всеукраїнських заходах. Під час акції було висаджено 13 лип, 5 горіхів, 6 беріз.


Активності до Дня Землі продовжили низку заходів, розпочату в День довкілля. 17 квітня команда екологів БДЮТ висадила близько десятка лип на Алеї Пам'яті, що розташована перед входом до закладу. Цьогоріч усі екологічні акції БДЮТ «Центр розвитку дітей та молоді» проходять у форматі залучення до великої адвокаційної кампанії, яку ініціював клуб медіапросвіти з прав людини Docudays UA при БДЮТ «Центр розвитку дітей та молоді» за сприяння та підтримки ГО «Докудейз» в межах кампанії по збереженню довкілля – на підтримку реформи сфери довкілля.


Екологи БДЮТ пропонують усім небайдужим громадянам єднатися і озеленятися, бо від цих дій сьогодні залежить наше майбутнє!


Деревцям – рости, нашим ініціативам - розвиватися, і нехай кожне зернятко, зронене чи то в землю, чи то в душу, дасть добрий і поживний плід!

11 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
Знімок-екрану-11_ava.jpg

Корисні 

посилання

МОН.png
граны.png
имзо.jpg
удцпо.png
профспылка.png
я маю право.png
ненц.png
unnamed.jpg
дистосвіта.jpg
bottom of page