top of page
Поиск
  • Фото автораІ.Sokolova

Вакцинація проти COVID-19. Співробітники БДЮТ уже скористались можливістю захистити своє здоров'я.

Згідно з Дорожня карта з проведення вакцинації від COVID-19 в Україні вакцинація відбуватиметься етапами. Спочатку вакцинують усіх, хто найбільше потребує захисту і допомагає іншим.

Серед пріоритетних груп — люди, найбільш уразливі до COVID-19 або від яких залежить життєдіяльність країни, надання допомоги громадянам та їхній захист. Здебільшого до цих груп входять ті, хто взаємодіє з великою кількістю людей, працівники системи охорони здоров’я, а також усі, хто ризикує отримати серйозні ускладнення.

За визначенням Дорожної карти вчителі та інші працівники сфери освіти мають високий ризик інфікування через неможливість змінити або реорганізувати умови праці, вік 60+ деяких працівників освітніх закладів, через високий ризик обмеження життєдіяльності для суспільства в цілому.

Отже, педагогічні працівники мають першочергове право вакцинуватися, чим вже і скористалися кілька педагогів та співробітників БДЮТ "Центр розвитку дітей та молоді"

Дізнатися більше про вакцинацію від COVID-19 можна на сайті vaccination.covid19.gov.ua

та за телефоном гарячої лінії 0 800 60 20 19.

Пропонуємо відповіді на поширені запитання в інфографіці Міністерства охорони здоров’я України (посилання активні, тисніть на рядок):




4 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
Знімок-екрану-11_ava.jpg

Корисні 

посилання

МОН.png
граны.png
имзо.jpg
удцпо.png
профспылка.png
я маю право.png
ненц.png
unnamed.jpg
дистосвіта.jpg
bottom of page